Thursday, 8 May 2014

dah siap !

dah siap? ape yg dh siap erkk?haa,yela belog ak nie dh siap ak belaja cara2 nk guna code daripada diorang yg rajin buat tutor pasal belog nih...akhirnye dpt gak ak buat . mestilah nak hias bagaikan belog nie,baru nampak kemas .tp ak punyer x kemas langsung hehe byk lg nak edit lg nie.
belog baru nie mula2 memang susah , sbb x mcm dulu.lain sgt2 yela nama pun baru kansekali tu de la gak try buat,fuhhh tgok2 berjaya.senang rupanya bila dh jadi.masa x jd tuh , huhh agak tension dbuatnye.dan ak tgok untuk blog yg baru nie x ramai lg yg wat tutorial .nanti mungkin ak akan cuba buat , yg mana ak tau.bila ak ade mood nk wat nanti.tu pun ak belajar drpd diorang gak,yg ade update pasal belog baru nie.

1 comment:

SAMIQA ♥ said...

Nak cantik memang perlukan kesabaran... dari kepayahan kita akan lebih menghargai.. >_< Good luck !! Seronok taw belajar coding2 nie..
Happy Blogging ^^